Bed and Breakfast in Le Marche (Marken, naast Toscane en Umbrie) Italie

zaterdag, oktober 11, 2008

Bedankt allemaal!

De herfst komt er langzaam aan hier in het stralende ItaliŽ. De wijnoogst is in volle gang en ook de walnoten en olijven zijn bijna klaar om binnengehaald te worden. Voor ons is het helaas de laatste keer dat we afscheid nemen van een eindeloze Italiaanse zomer, want eind dit jaar gaan wij weer terug naar Nederland. Terug naar de familie die, nu ons zoontje er is, opeens veel verder weg lijkt.

Casa Fontana zal gelukkig gewoon Casa Fontana blijven. Deze zomer waren Joep & Antoinette bij ons te gast en ook zij werden op slag verliefd op deze schitterende plek. Per 1 december zijn zij dan ook de trotse nieuwe eigenaren van Casa Fontana. Wees dus niet bang: het uitzicht, de heerlijke tuin, de rust, de gastvrijheid en de gezelligheid blijven, alleen zullen jullie hier met een andere gastheer en gastvrouw van gaan genieten.


Wij willen jullie hartelijk bedanken voor het meebeleven van ons Italiaanse avontuur. Zonder jullie zou het niet zoín enorm succes zijn geweest. Wij verheugen ons er op nu net als jullie weer vaak te gast te kunnen zijn in ons geliefde ItaliŽ. Een deel van onze activiteiten zullen we dan ook voortzetten, dus houd ons in de gaten op www.elkedagitalie.nl, www.ilvino.nl en natuurlijk www.puuritalie.nl, want onze speciale Puur ItaliŽ Weken in het voor- en najaar zullen we gewoon blijven organiseren. Wil je een vakantie in Casa Fontana reserveren voor volgend jaar, dan kan dat al op het nieuwe adres antoinet@casafontana.com.

Cari saluti a tutti e ci vediamo in Olanda o Italia!
Iris, HP & Beer