Bed and Breakfast in Le Marche (Marken, naast Toscane en Umbrie) Italie

Te koop: Agriturismo in Le Marche   Lees hier onze avonturen

 

Deze in heuvels aan de rand van bos gelegen goedlopende Agriturismo/ minicamping is gelegen in de provincie Ancona op 35 km van de Adriatische kust. Het terrein is goed bereikbaar middels asfaltweg en een privé onverharde weg die in goede staat verkeert. Het terrein is mooi vlak en eventueel ook geschikt voor caravans.

Agriturismo Marche

Op het terrein bevinden zich een woonhuis, twee bijgebouwen , een zwembad en een camping. Totale oppervlakte van het terrein is circa 5,5 ha waarvan 3,5 bos en 1,5 landbouwgrond waar een lavendel kwekerij aangeplant is (ten behoeve van het winnen van lavendelolie).De resterende 5000 m² is tuin/ campingterrein.

Het terrein heeft 12 campingplaatsen, een sanitairgebouw en in het bijgebouw is al een 3-kamer appartement( 50 m²) gerealiseerd. Daarnaast kunnen hier nog 2 appartementen gerealiseerd worden. Voor een van deze nog te af te bouwen appartementen is de vergunning al verleend en zijn al diverse werkzaamheden verricht zoals de fundering, afvoer en voorbereidingen voor het leidingwerk.

Er is een mooi zwembad van 12x6 meter met groot zonneterras.
Het woonhuis bestaat uit een souterrain, begane grond, eerste verdieping en een zolderverdieping en heeft een totaal vloeroppervlakte van circa 150 m².

Het souterrain heeft twee ruimtes, geschikt als opslag c.q. serviceruimte.
De entree van het woonhuis (op de begane grond) is een grote, brede gang die toegang biedt tot de woonkamer en ruime eetkeuken en de trap naar boven. Ook is hier een deur naar de 'portico', een overdekt terras.
De mooie L-vormige woonkamer is licht door veel ramen en heeft een eigen direkte tuindeur. De eerste verdieping heeft een badkamer, een kleine kamer en twee tweepersoons slaapkamers. Op de zolderverdieping wordt op dit moment een derde slaapkamer gerealiseerd. Hier is tevens de toegang tot een grote lage 'opberg'zolder.

Het huis is voorzien van dubbele beglazing. Het kan zowel worden verwarmd middels een houtkachel aangesloten op het cv-systeem, als ook met de combi-ketel op gas. Het huis is aangesloten op de gemeentelijke waterleiding maar heeft tevens de beschikking over een bron. De portico naast het huis herbergt een hout gestookte pizzaoven en de houtkachel.

Vraagprijs: 450.000,-

Meer informatie op: www.immobiliaremonsavium.it Huiscode a204

Kontaktpersoon: Marieke
Telefoon 00393315992913 of 00390721727052

 

Boek hier voordelig een B&B in Italie
Plaats

Check in:
Check out:
# Personen
# Kamers

NB: Bij gebrek aan B&B's worden in sommige plaatsen alleen hotels aangeboden.