Bed and Breakfast in Le Marche (Marken, naast Toscane en Umbrie) Italie

zaterdag, oktober 11, 2008

Bedankt allemaal!

De herfst komt er langzaam aan hier in het stralende ItaliŽ. De wijnoogst is in volle gang en ook de walnoten en olijven zijn bijna klaar om binnengehaald te worden. Voor ons is het helaas de laatste keer dat we afscheid nemen van een eindeloze Italiaanse zomer, want eind dit jaar gaan wij weer terug naar Nederland. Terug naar de familie die, nu ons zoontje er is, opeens veel verder weg lijkt.

Casa Fontana zal gelukkig gewoon Casa Fontana blijven. Deze zomer waren Joep & Antoinette bij ons te gast en ook zij werden op slag verliefd op deze schitterende plek. Per 1 december zijn zij dan ook de trotse nieuwe eigenaren van Casa Fontana. Wees dus niet bang: het uitzicht, de heerlijke tuin, de rust, de gastvrijheid en de gezelligheid blijven, alleen zullen jullie hier met een andere gastheer en gastvrouw van gaan genieten.


Wij willen jullie hartelijk bedanken voor het meebeleven van ons Italiaanse avontuur. Zonder jullie zou het niet zoín enorm succes zijn geweest. Wij verheugen ons er op nu net als jullie weer vaak te gast te kunnen zijn in ons geliefde ItaliŽ. Een deel van onze activiteiten zullen we dan ook voortzetten, dus houd ons in de gaten op www.elkedagitalie.nl, www.ilvino.nl en natuurlijk www.puuritalie.nl, want onze speciale Puur ItaliŽ Weken in het voor- en najaar zullen we gewoon blijven organiseren. Wil je een vakantie in Casa Fontana reserveren voor volgend jaar, dan kan dat al op het nieuwe adres antoinet@casafontana.com.

Cari saluti a tutti e ci vediamo in Olanda o Italia!
Iris, HP & Beer

4 Reacties:

At 8:35 PM, Anonymous Anoniem schreef...

beste iris/hp en jullie zoontje, ik heb genoten van jullie avontuur in italie,zeer succesvolle, en uitnodigende verhalen,grote liefde voor het land de mensen en de produkten, het was mij een waar genoegen, om op afstand mede te genieten van jullie fantastische onderneming in jullie bed & breakfest,veel geluk gewenst in jullie verdere toekomst, getekend fam. peter roelands.

 
At 8:57 PM, Anonymous Anoniem schreef...

Lieve Iris, HP en Beer,

Toen wij 2 jaar terug op huwelijksrondreis waren doorheen ItaliŽ en we bij jullie verbleven in Casa Fontana speelden we zelf met de gedachte om ooit ook naar het mooie Toscane te trekken om er te wonen. Dit mede dankzij jullie. De gastvrijheid en mooie streek deden ons realiseren dat er zoveel meer is dan ons belgenlandje...! Natuurlijk begrijp ik maar al te goed dat het gemis van familie en vrienden het soms wat eenzaam maken en zeker wanneer er kids rondlopen.
Het gaat jullie goed! We zijn blij dat we bij jullie ooit te gast zijn geweest. We hebben bij jullie een heel gezellige avond gehad en mooie herinneringen aan overgehouden. Ik ben ervan overtuigd dat Joep en Antoinette het minstens evengoed zullen doen.

Dikke kus Debra en Jan

 
At 10:30 PM, Anonymous Anoniem schreef...

Lieve Iris, Hp en Beer!

Wat jammer!! Dat jullie stoppen, dat wij dit jaar niet naar Italie konden, dat we jullie nu waarschijnlijk nooit meer zullen zien....we hebben nog steeds hele mooie herinneringen aan de heerlijk tijd in Mergo!! Wij wensen jullie in Nederland heel veel geluk en wie weet komen we elkaar nog eens ergens tegen.En hoe gaat het trouwens met Manu en Luna?? Gaan die ook mee naar Nederland? Dag lieve mensen, heel veel groetjes van Ad,Patrizia, Mirte. Elvire en Menno !!

 
At 12:38 PM, Anonymous suzanne en laurens schreef...

beste iris en jp,

wat jammer dat jullie terug naar nederland gaan. we hebben jullie site en verhalen altijd met veel plezier gelezen. wij zijn omstreeks de periode dat jullie op tv waren naar frankrijk verhuisd, en vonden het bijzonder om ook eens andere jonge mensen deze stap te zien nemen. Maar we begrijpen wel erg goed wat jullie bedoelen, ook wij hebben een zoon van 14 maanden en we missen nederland sinds zijn geboorte ook veel meer. alleen wonen wij ca 600 km van nederland, en dat is een stuk dichterbij zodat we regelmatig een lang weekend terug gaan. we zijn nog aan het verbouwen, maar hopen binnenkort de B&B/gite en een vernieuwde site te openen (www.leplessis.nl) veel succes met de reintegratie in nederland, laurens, suzanne en olivier

 

Een reactie plaatsen