Bed and Breakfast in Le Marche (Marken, naast Toscane en Umbrie) Italie

vrijdag, november 16, 2007

De rust is teruggekeerd in Casa Fontana

De rust is teruggekeerd in Casa Fontana. Weer een druk seizoen afgelopen. Wat vliegt de tijd. Zelfs in het rustige Italiaanse tempo. De dorpelingen weten ons huis weer te vinden voor een caffe of een glaasje wijn. ďNiente ospiti?Ē vragen ze dan eerst voorzichtig, want ze weten dat wij het in de zomer eigenlijk te druk hebben voor een babbeltje. Nu komen ze weer langs met de laatste roddels of met hun nieuwe wijn van deze oogst. Ook kunnen we zeer binnenkort weer ĎL'Architettoí verwachten, die ons steevast voor de eerste sneeuw met zijn 4x4 de berg op neemt. De eerste natte sneeuw hebben we vandaag al gezien, dus wie weet staat hij morgen al op de stoep.

Zowel onze gasten als onze dorpsgenoten vragen vaak wat wij eigenlijk doen de hele winter. De B&B is dicht denkt men, dus vieren wij dan vijf maanden vakantie? Ja en nee. De vorige twee winters hebben wij het huis verbouwd, maar ook toerist gespeeld en zoveel mogelijk van ItaliŽ ontdekt. Dat is natuurlijk ook werk voor ons, want hoe kunnen wij anders de beste tips verzamelen voor onze gasten en www.elkedagitalie.nl? Onplezierig werk is dit natuurlijk niet.

Deze winter zullen wij niet verbouwen, maar onze ontdekkingstocht in ItaliŽ duurt voort. Daaronder valt ook het uitproberen van Italiaanse recepten, het oefenen met wintergroenten in de Ďortoí en het uitzoeken van de lekkerste wijnen voor www.ilvino.nl. Daarnaast is er altijd veel werk voor het volgende seizoen: promotie, reserveringen, administratie, opknappen van de kamers, etc. Echte rust heerst hier dus nooit. Voordat we het weten, straalt de lentezon alweer en staat er een nieuw seizoen voor de deur!

0 Reacties:

Een reactie plaatsen