Bed and Breakfast in Le Marche (Marken, naast Toscane en Umbrie) Italie

zondag, oktober 01, 2006

Casa Fontana op TV en in herfststemming

Al is het overdag nog heerlijk zomers en warm, Ďs avonds kan het ons niet ontgaan dat de herfst er ook in Italie aankomt. Het is vroeger donker en het koelt ís avonds flink af. ís Ochtends is het gras vochtig van de dauw en in de ochtendzon zie je de bladeren al stiekem van kleur veranderen. We verheugen ons al op de eerste avond dat de openhaard weer aan kan!

Aanstaand weekend werken we mee op het bekende druivenfeest van Cupramontana. We zullen daar samen met onze vrienden Gino en Marina de heerlijkste herfstdelicatessen serveren. Daarna is het alweer oktober en sluiten we definitief ons drukke zomerseizoen af. De stranden worden dan weer leeggehaald en de terrasjes verdwijnen. Gelukkig opent het theaterseizoen weer met een aantal mooie voorstellingen en hebben we een aantal heerlijke herfstfeesten tegoed met veel truffel, paddestoelen en wijn. De tweede week van oktober hebben we zelf de Puur Italie week georganiseerd en dat wordt een heerlijke week. Als we geluk hebben valt de wijnoogst precies in deze week en zullen we onze handen eens flink uit de mouwen steken in de najaarszon.

Voor wie mee wil genieten van de herfst in Mergo hebben we een speciale aanbieding. In de hele maand oktober betaal je bij een verblijf van 7 nachten maar 6 nachten. Dus kan je er nog een weekje tussenuit, kom dan genieten van de najaarszon, de herfstkleuren en de herfstsmaken! Ook als je niet meer naar Mergo komt dit jaar, kan je alsnog een kijkje nemen in huize Fontana. Donderdag 5 oktober a.s. zijn we namelijk weer even te zien op TV. Dan zendt de TROS op Nederland 1 een vervolg op ons eerste optreden in ĎIk vertrekí uit. We hebben wederom de uitzending niet gezien van te voren, maar waarschijnlijk is onder andere te zien hoe wij ons op het dorpsfeest in Mergo vermaken en hoe onze nieuwe kamers eruit zien. We zijn benieuwd!

1 Reacties:

At 2:14 PM, Anonymous Anoniem schreef...

Wij zijn gepensionneerde belgen, en hebben zojuist jullie casa fontana gezien op VIJF TV ,wij wensen jullie veel succes, en willen jullie even zeggen dat wij jullie enorm bewonderen!!!

Mischien komen we ooit eens langs ,maar dan wel met de vlieger!!!

 

Een reactie plaatsen